top of page

MEETSYSTEEM 

Vrijdag 09 september 2022
Kapel | 21:40 - 22:25

 

Genre: Mystieke Nederpop meets electronica

Voor fans van: Spinvis, Victor De Roo, Fred A, Faberyayo, Stippenlift, Le Motat, ...

 

"Mix van mystieke nederpop en electronica voor fans van Spinvis, Victor De Roo en Faberyayo." 

Amsterdammer Ricky Cherim experimenteerde jarenlang in de kelder van zijn ouders met tech house, beatmuziek en hiphop, maar vond uiteindelijk zijn roeping in de nederpop. Op zijn debuutalbum ‘Geen signaal’ (uitgekomen op het Rotterdamse label Nous’klaer) verkent Cherim verschillende muzikale paden om zo een meeslepend universum van elektronische popmuziek te creëren. Een jaar later verschijnt er in de vorm van ‘Cr:GO’ alweer een tweede plaat. Daarop laat hij meer erg eigentijdse Spinvis-pop op de luisteraar los, vol poëzie, nostalgie en features van onder meer Ray Fuego en Oceanic. Begint dit jaar bracht hij ook de EP 'Was het maar niet zo'n feest' uit, een meer dan geslaagde samenwerking met Victor De Roo.

Focus Knack schrijft: “Echt opbeuren zal Cr:GO u niet, maar ook een synthetisch knisperend, extra dekentje van compassie en herkenning is altijd welgekomen.” 

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
meetsy_hen1-scaled_edited.jpg

Dansende Beren
****

Meetsysteem zou wel eens de meer gesofisticeerde Bazart van Nederland kunnen worden, of de opvolger van Spinvis. Het is absoluut een band om goed in de gaten te houden. 

bottom of page