top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLeffingeleuren

12 nieuwe namen voor LL2024

Met MCLUSKY halen we een legendarische Britse band naar Leffinge. Het post-hardcore trio rond Andrew ‘Falco’ Falkous die we ook kennen van Future Of The Left, stond al jaren heel hoog op ons verlanglijstje. Ook uit de UK hebben we nog een drietal bands die van ver of dichtbij onder de postpunkvlag vallen: SNAPPED ANKLES, BEIGE BANQUET en TALK SHOW. De indiefolkband TAPIR! is op dat vlak een volstrekt buitenbeentje.

Nederland levert drie afgevaardigden, allen volstrekt unieke bands die een eigen stijl wisten te ontwikkelen. BOB UIT ZUID mengt nineties sounds met scherpe raps. Op zijn nieuwste plaat ‘Heilig’ staat een duet met Zwangere Guy. COLLIGNON brengt Portugese exotiek in een uiterst dansbaar jasje. DORPSSTRAAT 3 houdt dan weer het midden tussen De Kift, De Ambassade en Altin Gün.

Verder presenteren we uitstekende americana van de indrukwekkende zangeres CAT CLYDE uit Canada. DAME AREA zorgt voor een waanzinnige live dance-act, tussen Crystal Castles en Underworld in. COOL SORCERY uit Brazilië mengt synthpunk met garagerock en bedroom pop.  BAD BANGS tenslotte komt uit één van onze favoriete muzieklanden, Australë. Zij brengen garage- en psychrock in het spoor van Sunfruits en The Murlocs.
51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page