Zoeken
  • Leffingeleuren

Borokov Borokov & Tukan toegevoegd aan de line-up.

Op vrijdag moeten ECKO BAZZ ft. STILL annuleren, het is momenteel niet mogelijk voor de Oegandese artiest om een visum tijdig in orde te krijgen.

Zij worden vervangen door Antwerpse helden BOROKOV BOROKOV.

De absurd ironische, elektronische kleinkunst van het Antwerpse synth-trio Borokov Borokov wist op korte tijd zijn plaats te veroveren in onze muziekscene. Sinds hun laatste platen ‘De Verkeerde Fout’ en ‘Enkel Duetten’ worden ze zelfs serieus genomen door de pers, maar vaste LL-bezoekers weten natuurlijk al langer dit BB garant staat voor een geweldig feest.

Op zaterdag moeten THE BRUMS uit Luik verstel laten gaan, blijkbaar kunnen niet alle muzikanten zich vrij maken. Voor hen vonden ee een waardige vervanger in Brussel met TUKAN.

Tukan brengt een ritmische, groovy mix van elektronica, postrock en jazz. Vier getalenteerde Brusselse muzikanten laten zich inspireren door artiesten als Tortoise, BadBadNotGood, Gogo Pinguin en Lone. Daarmee komen ze in het vaarwater van Stuff. en Echt! Met hun mix van synths en analoge insturmenten, maar zonder computers weten ze een krachtige live-show neer te zetten.
55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven