Zoeken
  • Leffingeleuren

Doe mee aan onze Leffingeleuren fotozoektocht!

Het zijn bizarre tijden en de zomer die voor de deur staat zal er zeker anders uitzien dan de zomers die we gewoon zijn, zeker nu de festivals in juli en augustus zijn afgelast. Wij houden ons alvast klaar om in september ons festival op een veilige manier te organiseren. We zijn er mee bezig, hopelijk binnenkort meer nieuws. Om de herinnering aan betere tijden levendig te houden, organiseren we in Leffinge een Leffingeleuren-fotozoektocht.

Vanaf 29 mei tot 5 juli kan je op zoek naar dertig foto’s uit het rijke archief van de afgelopen 43 edities. Start een aankomst is aan Café De Zwerver. Het (kindvriendelijke) parcours (5,1 km) en de invullijst kan je hier downloaden. Het ingevulde wedstrijdblad mag je in de brievenbus van het café deponeren. Misschien maak je wel kans op één van de prijzen (drankbonnen, concertvouchers).


Op het parcours maar ook erbuiten zullen er nog fotoposters uit ons archief worden opgehangen, ook buiten Leffinge. Wie zelf ook een foto wenst op te hangen, kan dit vragen via info@dezwerver.be, het maakt niet uit waar je woont. Zo help je mee aan het totstandkomen van een echte Leffingeleuren-fototentoonstelling.

We hebben ook een Spotify-lijst gemaakt, “Leffingeleuren spreading music since 1977”. Via deze link kom je op een lijst van 12 uur lang. Tweehonderd nummers van bands die ooit op het podium van Leffingeleuren stonden. 

129 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven