Zoeken
  • Leffingeleuren

duyster. live was een unieke ervaring! Lees de reviews!

Op voorhand waren we al ontzettend trots op de exclusieve herrijzenis van het iconische radioprogramma duyster. maar zelfs wij konden niet voorspellen dat het zo'n uniek ervaring ging zijn. Ook de pers was onder de indruk, hieronder vind je een kleine bloemlezing van de recensies van De Morgen, Dansende Beren en Damusic, opgeluisterd met enkele sfeerbeelden van Karen Vandenberghe() De Morgen - ★★★★: Een onverachte nachtkus! "Vijftien jaar lang was het programma van Ayco en Eppo een zondags bedevaartsoord voor melancholische zielen op Studio Brussel. In een zeldzaam volgestroomde dorpskerk werd duyster. zaterdag eenmalig opnieuw het vuurrode waakvlammetje van je weekend. En achteraf kon je alleen maar hopen dat er een toekomst weggelegd blijkt voor die magistrale festivalformule." (lees meer)

Dansende Beren: De gedroomde terugkeer van duyster. op Leffingeleuren "Het duyster. live evenement was een bijzondere en unieke ervaring. Zowel voor Leffingeleuren die de kerk voor het eerst inschakelde op het festival en dat fantastisch deed, als voor iedereen die jarenlang (en nu nog) genoten heeft van duyster. en de gevoelige muziek die er onlosmakelijk mee verbonden blijft. Alle elementen die van deze gebeurtenis een beklijvend moment maakten, pasten als puzzelstukjes ineen. Wat er hierna nog gebeurt met duyster. of de invulling van de kerk op Leffingeleuren, is voor ons een groot vraagteken, maar ondertussen is dit weekend er een waar nog veel aan teruggedacht zal worden." (lees meer)

Damusic: Wonderbaarlijke verrijzenis op Leffingeleuren 2018 "De kerk, daar hadden we het dus nog niet over gehad. Al sinds de begindagen van het festival, ruim veertig jaar geleden, kijkt de kerk van Leffinge parmantig toe over het festival. Dit jaar mochten voor het eerst een aantal artiesten in de kerk optreden. De veelbesproken verrijzenis van radioshow 'duyster'vond er een gepast decor. Ayco Duyster en Eppo Janssen lieten de talrijke acolieten tot rust komen bij “duyster classics” (dank u voor Longest Day van Three Mile Pilot!) of recentere plaatjes van onder andere Slowdive. We voelden ons teruggevoerd naar een willekeurige zondagavond tussen 2000 en 2015. Maar naast de puike playlist, hadden Ayco en Eppo ook vier artiesten meegebracht naar het altaar." (lees meer)




23 keer bekeken0 reacties