Zoeken
  • Leffingeleuren

Focus/WTV te gast op Leffingeleuren

Het hele weekend is het feest rond de kerk van Leffinge. Op festival Leffingeleuren is ondertussen uitgegroeid tot een echt ontdekkingsfestival.

Het festival Leffingeleuren sluit traditioneel de drukke festivalzomer af met een boeiende mix van beloftevolle artiesten uit binnen- en buitenland. Deze Ieperling Mirek Coutigny veroverde zijn plek op het podium als winnaar van de muziekwedstrijd Verse Vis. Een van de opvallendste namen is deze Lo-Reningse postrockgroep Tomàn. Speciaal voor Leffingeleuren staan ze voor het eerst in zeven jaar nog eens op een podium.

Het muziekfeest in en rond de dorpskerk heeft meer dan alleen de muziek van morgen in petto. Ook hedendaagse kunst en leuke details zoals een cocktailbar gemaakt van oude strandcabines maken deel uit van het programma.

Het festival Leffingeleuren koos er in 2015 bewust voor om het iets kleinschaliger aan te doen. Het muziekfeest is ondertussen uitgegroeid tot een echt ontdekkingsfestival waar je voor het eerst de muziek van morgen kan ontdekken.17 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven