top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLeffingeleuren

Nieuw: Paris Paloma

Volgende week lanceren we nieuwe namen maar deze wilden we alvast met jullie delen. Rising star Paris Paloma kondigde haar komst naar ons festival al aan. Paris Paloma’s eerste Belgische show zal op Leffingeleuren plaatsvinden.

Met bijna 7 miljoen likes en 340.000 volgers op TikTok en 2,8 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify heeft Paris Paloma duidelijk een gevoelige snaar geraakt bij de luisteraars. Nummers als 'Labour' en 'The Fruits' zijn op korte tijd publiekslievelingen geworden.

Oorspronkelijk afkomstig uit Ashbourne, Derbyshire, vertaalt Paris Paloma de ervaring van haar vrouw zijn in haar songs en verwerkt thema's als vrouwelijkheid, rouw, liefde, dood en kracht. Haar teksten lezen als poëzie en ze put inspiratie uit figuren uit de mythologie, kunstgeschiedenis en de Romantiek. Haar geluid varieert van teder en hartverscheurend tot subliem agressief en wraakzuchtig. Haar etherische geluid combineert invloeden uit donkere pop, folk en indie en ze creëert er een een magische eigen sound mee.

Op dit moment bereidt Paris zich voor op haar liveoptredens in de UK, de USA en in september ook Europa. Intussen werkt ze ook verder aan haar debuutalbum.
47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page