Zoeken
  • Leffingeleuren

Stem voor Leffingeleuren op de European Festival Awards

Leffingeleuren is als enige Belgische festival genomineerd in de categorie ‘Best Small Festival’ tijdens de European Festival Awards. De award wordt uitgereikt op woensdag 15 januari tijdens Eurosonic Noorderslag in Groningen. De European Festival Awards zijn bedoeld voor Europese festivals en hun organisatoren, die een belangrijke bijdrage aan de maatschappij leveren. De prijzen worden uitgereikt mede door het publiek dat online kan stemmen. STEMMEN IS NU MOGELIJK VIA DEZE LINK! In de categorie ‘Best Major Festival’ is o.a. Pukkelpop en Rock Werchter genomineerd, in de categorie ‘Best Medium-sized Festival’ zijn Crammerock en Les Ardentes genomineerd.

European Festival Awards

De European Festival Awards werden opgericht in 2009 in co-operatie met Eurosonic Noorderslag, Festivals Awards Ltd en Yourope. De EFA’s zijn bedoeld voor Europese festivals en hun organisatoren, die een belangrijke bijdrage aan de maatschappij leveren.

De European Festival Awards telt 15 categorieën en erkent de prestaties van organisatoren en leveranciers in het veld en eerst de festivals en individuen die de grenzen verleggen op het gebied van gezondheid en veiligheid, sociaal bewustzijn, toekomstgericht denken en duurzaamheid.

© Karen Vandenberghe

19 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven