top of page
EchoBeatty094 - © Eva Vlonk.jpg

ECHO BEATTY

Zaterdag 15 september 2023
Apollo | 15:15 - 16:05
 

Genre: Indie, Singer-songwriter

Voor fans van: Pj Harvey, Cate Le Bon Julia Holter, Big Thief, ...

"Met een bezwerende stem en heel eigen gitaarspel, wasemen Echo Beatty's bijzondere songs een urgentie en intensiteit uit." 

Echo Beatty is de alias van Annelies Van Dinter die haar nieuwe album ‘Vision Glitch’ (Unday Records) komt voorstellen. Met een bezwerende stem en heel eigen gitaarspel, wasemen Echo Beatty's bijzondere songs en live shows een urgentie en intensiteit uit. Echo Beatty grijpt opnieuw de luisteraar bij de schouders voor een rit naar opwindende oorden waar realiteit en droom versmelten. Echo Beatty speelt met de spanning tussen brutale gitaren en aanstekelijke melodieën en roept weidse landschappen op, evenals de kronkelige wegen die er doorheen snijden. 'Vision Glitch' is zo'n album dat je gezelschap houdt wanneer je gaat en gaat en onderweg en weg bent.
 

Annelies Van Dinter begon als tiener te drummen in punkbands en is die punk geest nooit echt kwijtgeraakt. Ze groeide op met Bob Dylan, Fleetwood Mac en Radiohead en begon al snel zelf liedjes te schrijven en te dromen van onderweg zijn met haar muziek. Ondertussen is ze al op veel plekken geweest. Ze tourde reeds internationaal met Echo Beatty deed dit ook als bandlid van o.a. Bed Rugs, Trixie Whitley en Mauro Pawlowski

  • Instagram
  • Facebook
  • website_icon

Dansende Beren
****

"Deze Belgische parel verdient een groot publiek en met een prachtplaat als Vision Glitch zou ze ook internationaal potten kunnen breken."

bottom of page