top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLeffingeleuren

Eerste namen Leffingeleuren 2024

Het mooiste aan het festivalseizoen is altijd weer dat het einde al in zicht is nog voor het goed en wel begonnen is. Wat kijken we er naar uit, het einde van de zomer. Voor je het weet is het 13-14-15 september. Het aftellen kan beginnen, het wordt weer een topweekend, daar in Leffinge, onder de kerktoren.

In ons eerste elftal vind je alleen maar spannende artiesten, zonder dat de platgetreden paden ook maar van ver zichtbaar zijn. Met zoals steeds een paar gloednieuwe acts, andere hebben al wat kilometers op de teller. Maar altijd is er een goeie reden om hen uit te nodigen.

Neem nu KING HANNAH, vorig jaar nog dé revelatie, nu komt ze terug met een gloednieuwe plaat onder de arm. Net vandaag komt de tweede single uit. Waar de AB club in een zucht uitverkocht was, is dit nu het enige festivaloptreden van de zomer. 

Of de Canadese artrock band SUUNS die in september met een nieuwe plaat komen. STRAND OF OAKS wist zichzelf nog maar eens opnieuw uit te vinden met een nieuwe plaat én sound. 


Het cult-genre van het moment, egg-punk wordt door twee topnamen vertegenwoordigd, SNÕÕPER uit Nashville en PRISON AFFAIR uit Barcelona. 

Verder hebben we postpunk uit Frankrijk RENDEZ-VOUS en uit de US (DEEPER en OMNI). Amerikaanse indierock met WOMBO, surfers uit Australië (TTHE GROGANS) en heerlijke americana door DYLAN LEBLANC
.

104 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Σχόλια


bottom of page