top of page

Goose, Aili, Bolis Pupul

Zondag 26 september 2021 (17:00)

Goose | 20:30 - 21:45

Aili | 19:15 - 19:50 
Bolis Pupul | 18:00 - 18:35
Cookies & Tyler | 17:00

Voorverkoop: €30 (incl. fee)
Zwerverpaz: €27,5 (incl. fee)
Combi: €27,5 (incl. fee)
(tarief geldig als je min. 3 events combineert)
ADD: €35 (incl. fee)

Eindigen doen we met Goose, de Kortrijkse band die ons al zoveel onvergetelijke concerten bracht in Leffinge.

Nog voor de release van hun debuut ‘Bring It On’ waren ze langs gekomen en hun mainstage concert in 2008 blijft onvergetelijk. Nadien kwamen ze nog één keer naar Leffingeleuren en een tweetal keer naar Zaal De Zwerver. Tijdens de lockdown bracht Goose een EP uit, ‘Something New’ en na dit concert gaan ze de studio in voor de opnames van het nieuwe album. Op de paar festivals die ze dit jaar al speelden bewezen ze dat ze er heel veel zin in hebben, met een fikse portie rock’n roll in hun elektronische set. De Standaard na Lokeren: “Maar wat was het weer goed, zeg. Goose is de God die wij verheerlijken. Dit was een set als een trip. Het bonkte en pompte, rolde en bolde, flipperde en bibberde en kletterde en verpletterde.”

 

website - facebook - instagram

AILI brak vorig jaar door als Aili x Transistorcake met de geweldige single ‘Dansu’. Voortaan wordt gekozen voor de naam Aili maar het betreft nog steeds de samenwerking tussen de Belgisch-Japanse Aili Maruyama en beatmaker Transistorcake. Humo: “Het duo bouwt wél een wereldje waar kinderlijke zang en funky techno – tussen ‘Pump Up The Jam’ en The Knife – wonderwel samengaan.”

 

website - facebook - instagram
 

BOLIS PUPUL wordt al eens aan de zijde van ene Charlotte Adigéry gespot. Hij is ook de zoon van Kamagurka, één helft van Hong Kong Dong en lid van de cultband The Germans (te zien op 17 sept.). Zijn soloproject wordt alvast geprezen door Soulwax en je hoort ook al snel waarom. Bolis Pupul vindt naadloos aansluiting bij de beste Gentse dance-traditie. Bovendien klinkt zijn muziek heerlijk speels en tegendraads. 

 

facebook - instagram

goose.jpeg
bottom of page