top of page

CALCULATED RISK
MOVEDBYMATTER

Muzikant/componist Maarten Van Cauwenberghe, vaste kompaan binnen Voetvolk, draait songs van Bob Dylan op vinyl; Lisbeth Gruwez danst. Zo spreken ze met elkaar zonder iets te zeggen, verenigd door die liedjes uit de jaren '60 en '70.

Lisbeth Gruwez dances Bob Dylan is uitgepuurd, minimalistisch, en voert je mee naar de plek waar de avond overvloeit in de nacht, waar het feest ten einde loopt en de gasten huiswaarts keren, waar één iemand op de dansvloer achterblijft, onverstoorbaar, verzonken in dialoog met de muziek.

CONCEPT & PERFORMANCE

Maarten Vancauwenberghe & Lisbeth Gruwez (Voetvolk)

Wanneer: Vrijdag 14 september 2018
Aanvang: 20u30 (deuren 20:00, ongenummerde zitplaatsen)
Waar: Onze-Lieve-Vrouwkerk, Leffinge
Prijs: UITVERKOCHT
Organisatie: Leffingeleuren i.s.m. Culdienst Middelkerke
Foto: Luc Depreitere

Ticketinfo
 

Door onvoorziene omstandigheden wordt de dansvoorstelling van Lisbeth Gruwez in de kerk van Leffinge op 14 september geannuleerd.
 

Er wordt momenteel gekeken om de voorstelling op een andere datum in te plannen.
Voorlopig blijven de tickets geldig tot er hierover meer duidelijkheid is.

Wie kiest voor een terugbetaling, gelieve te mailen naar wouter@leffingeleuren.be.
 

Wie de voorstelling heel graag wil zien kan de tickets voorlopig bijhouden, van zodra er meer info is over een eventuele nieuwe datum zullen wij je contacteren.

GEANNULEERD

Persquotes
 

"Dylan vs. Gruwez: 1-1"
Het liefst van al wil je deze intieme ode zien in het achterzaaltje van een bruine kroeg, dicht op de huid van de muziek en de dans waarna de platenspeler kan blijven draaien tot in de vroege uurtjes. Lisbeth Gruwez dances Bob Dylan is een pareltje. Zo puur, spontaan en genereus. Op repeat. (De Standaard - Charlotte De Somviele - 19 december 2015)

"Elke song een ander karakter"

En ondanks dat zij volledig opgaat in de muziek, verliest zij het contact met de toeschouwers niet. Er ontstaat een mooie balans met de wereldberoemde muziek van de songwriter en de persoonlijke fysieke vertaling van Gruwez, die qua intensiteit niet voor elkaar onderdoen. Je hoeft geen fan of kenner van Bob Dylan te zijn voor Lisbeth Gruwez dances Bob Dylan. Met haar kracht trekt Gruwez je wel mee. (Theaterkrant - Marcelle Schots gepubliceerd 7 december 2015)

 

bottom of page