top of page
lebanonhanover.jpeg

LEFFINGELEUREN 2024

Het mooiste aan het festivalseizoen is altijd weer dat het einde al in zicht is nog voor het goed en wel begonnen is. Wat kijken we er naar uit, het einde van de zomer. Het aftellen kan beginnen, het wordt weer een topweekend, daar in Leffinge, onder de kerktoren.

De unieke selectie aan live artiesten mag dan wel centraal staan, Leffingeleuren is natuurlijk ook één groot feest. Waar muziekfreaks en partypeople elkaar vinden. Jong en oud, mooi en lelijk.

Laverend tussen de podia, de bars en de foodtrucks. De podia zijn opnieuw Zaal en Café De Zwerver en ook de Apollo die vorig jaar zijn intrede deed komt terug. Verder hebben we onze buskerstage op de gratis toegankelijk markt en de niet weg te denken DJ-booth. Ook de kerk staat er nog steeds!

Wie na een indigestie aan bands of bier op zoek wil naar een lekkere hap kan terecht in de 8-tal eetstanden die weer voor een mooie variatie aan lekkers uit de vier windstreken zullen zorgen. Van de klassieke braadworst tot de meest exotische bakjes. Wafels of burgers. Waarbij er ons maar één vraag rest: zullen er genoeg garnalen zijn?.

Line-up

De affiche van Leffingeleuren 2024 is bijna compleet.

Als ontdekkingsfestival houden wij eraan om bands te programmeren die niet overal te zien zijn. Met zoals steeds een paar gloednieuwe acts, andere hebben al wat kilometers op de teller. Maar altijd is er een goeie reden om hen uit te nodigen.

Tickets

UPDATE: Weekend-tickets: +80% sold! 

Blijf op de hoogte

bottom of page