top of page

ART

Lisbeth Gruwez
Dances Bob Dylan

VRIJDAG 14 SEPTEMBER

One Minute
Mapping Awards

VRIJDAG 14 & ZATERDAG 15 SEPTEMBER

Tickets
 

Tickets zijn te koop vanaf 18 juni, 9u en kosten 13 euro.
 

Wie in het bezit is van een festivalbandje krijgt een korting in de vorm van 5 euro consumptiebonnen. (Dit wordt op de avond zelf aan de inkom geregeld, de tickets voor de dansvoorstelling en voor Leffingeleuren kunnen dus volledig los van elkaar gekocht geworden.)

Persquotes
 

"Dylan vs. Gruwez: 1-1"
Het liefst van al wil je deze intieme ode zien in het achterzaaltje van een bruine kroeg, dicht op de huid van de muziek en de dans waarna de platenspeler kan blijven draaien tot in de vroege uurtjes. Lisbeth Gruwez dances Bob Dylan is een pareltje. Zo puur, spontaan en genereus. Op repeat. (De Standaard - Charlotte De Somviele - 19 december 2015)

"Elke song een ander karakter"

En ondanks dat zij volledig opgaat in de muziek, verliest zij het contact met de toeschouwers niet. Er ontstaat een mooie balans met de wereldberoemde muziek van de songwriter en de persoonlijke fysieke vertaling van Gruwez, die qua intensiteit niet voor elkaar onderdoen. Je hoeft geen fan of kenner van Bob Dylan te zijn voor Lisbeth Gruwez dances Bob Dylan. Met haar kracht trekt Gruwez je wel mee. (Theaterkrant - Marcelle Schots gepubliceerd 7 december 2015)

 

bottom of page