top of page

Leffingeleuren 2023

Zoals zovelen met ons kijken wij al hard uit naar het einde van die veel te lange, bloedhete en terminaal saaie zomer. Een heugelijk, jaarlijks terugkerend moment dat al bijna een halve eeuw hand in hand gaat met het leukste feest aan de Belgische kust.

Het kleinste onder de grote festivals.

Dat walhalla van goeie smaak, waar ondergrondse muziek bovengronds komt en waar culthelden van morgen voor het voetlicht treden. Een driedaagse bijeenkomst van muziekfreaks en partypeoples, mensen die houden van het goede leven en dat ene pintje teveel. Jong en oud, mooi en lelijk, maar allen lekkerbekken die niet kunnen kiezen tussen een kroket of een cocktail. Fijnproevers die niet kunnen zwijgen over de beste wafels, de hoogste torens, de mooiste gitaren, de vetste beats en de nieuwste postpunk-sensaties. Dansend tot het ochtend wordt. Lang uitslapend op langzaam leeglopende luchtmatrassen. Maar steeds met die ene alles overheersende liefde voor muziek die iedereen met iedereen verbindt.

 

Als ontdekkingsfestival houden wij eraan om bands te programmeren die niet overal te zien zijn.

Line-up 

Als ontdekkingsfestival houden wij eraan om bands te programmeren die niet overal te zien zijn. De namen beantwoorden volledig aan de verwachtingen:

Weekend -en dagtickets te koop

Na de uiterst succesvolle Early Bird campagne is de reguliere ticketverkoop nu van start gegaan.


Weekendtickets kosten €72, voor vrijdag en zondag komt het op €33 en op zaterdag kom je er voor €38 in. Overnachten op onze camping kan ook, blijf je één nacht dan betaal je €10, een volledig weekend komt op €20.

Blijf op de hoogte

bottom of page