top of page
rendez-vous-logo.png

RENDEZ VOUS

Vrijdag 15 september 2023
Zaal De Zwerver | 20:40 - 21:30
 

Genre: New Wave, Postpunk, Indierock

Voor fans van: The KVB, Lebanon Hanover, The Soft Moon, Sextile, ...

"Postpunk met een hoge hooliganfactor; energiek, luid en furieus.

Eén van de toonaangevende bands die momenteel uit Parijs komen. Met een mix van industrial, coldwave, synthpop en new wave verwierven ze al een serieuze live-reputatie en brachten ze eind 2018 debuutalbum ‘Superior State’ uit. Nieuw werk is klaar en komt eraan al is het nog even wachten op de juiste release datum.
 

"Energiek, luid, furieus en met een hoge hooliganfactor is ook de postpunk van het Parijse viertal Rendez Vous. (…) Die kreeg nu een vervolg met het debuutalbum ‘Superior State’, dat niet alleen in thuisland jubelende recensies kreeg.  Rendez Vous is een kolfje naar de hand voor wie nog steeds opveert bij het meest stuwende van Joy Division, The Sound, Bauhaus of recenter Soviet Soviet, Protomartyr of Vietcong/Preoccupations." - Gonzo circus

  • Instagram
  • Facebook
  • website_icon

3voor12

"Rendez-Vous, zet een razende en fantastische show neer.  Het is hard, vuig en de vocalen maken een diepgewortelde indruk. De donkere verlichting maakt het af. Het is dan ook niet verwonderlijk dat geen enkele bezoeker zijn plek wil afstaan. Daar is dit simpelweg te goed voor."

bottom of page