top of page
Event_gratis_volksfeest2.png

GRATIS VOLKSFEEST

Op LEFFINGELEUREN is er naast een muzikaal ontdekkingsfestival ook plaats voor een gratis volksfeest voor jong en oud!

Naast het betalend programma komt er net als vorig jaar EEN GROOT GRATIS VOLKSFEEST op de markt van Leffinge. Met een onze vernieuwde dj-booth, een tiental foodtrucks, leuke bars, een Busker Stage met gratis concerten, een groot aanbod randactiviteiten, kinderanimatie en zoveel meer.

Straat- & Kinderanimatie 

buggy.jpeg

Buggy

De ouders duwen hun reusachtige buggy door het publiek. Uit de poussette komt er een zacht gesnurk. Beste mensen, wees aub een beetje stil, je wil het gekrijs van een 23kg wegende baby niet horen! Laat staan helpen met het geven van een 6liter grote papfles. Of een 11 kilo zware luier verversen. Het is geen pretje om een reuzenbaby op te voeden en de toeschouwers zijn mee verantwoordelijk voor de goede gang van zaken!

Zondag 17 sept (14:00 - 15:00)

20171104-IMG_9518.jpeg

Magic Michael

Wanneer blijkt dat Circus Directeur meneer Balisto op een mysterieuze wijze is verdwenen moeten Magic Michael en Piccolo & Paulien samen undercover op onderzoek in het circus om deze verdwijning te onderzoeken.Een spannende en grappige show. Vol magie en humor. Een voorstelling met goocheltrucs, grote illusie, humor, poppen en nog veel meer. 

Zondag 17 sept (14:00 - 15:00)

human-grijpers2.jpeg

The Human Grijpers

De menselijke versie van het bekende lunapark spel!De  grijpmachine van Cirq. is analoog omdat ze de mechanische grijparm hebben vervangen door een chronisch werkloze en een gepensioneerde met bokshandschoenen. Verder blijft het spel redelijk hetzelfde. Je werpt een muntje in de machine, drukt op de knoppen, en zo stuur je de human grijper naar een mooie prijs (of ga je met lege handen naar huis).

Zaterdag 16 sept (14:00 - 18:00)

tote.jpeg

Tekenteam TOTE

Sinds die allereerste tekenbeet schetst Tekenteam TOTE sneller dan hun schaduwen! Niet alleen vereeuwigen ze jullie mooie snoeten, ook hun nu al legendarische “Mens, erger je”-buttons brengen ze  mee!

 

Zaterdag 16 sept (14:00 - 18:00)
Zondag 17 sept (14:00 - 18:00)

karafan.jpeg

Kinderanimatie

Verkleedpartijen, springkastelen, grime, circus, ... De Château karafan is ingericht met een troon, een prinsessenhoek en een ridderhoek. Kinderen kunnen zich op gaan in dit thema door  gebruik te maken van verkleedkledij, ... Daarnaast kunnen ze zich uitleven in de springkastelen, zich laten schminken of deelnemen aan leuke activiteiten zoals circusworkshops

Zaterdag 16 sept (14:00 - 18:00)
Zondag 17 sept (14:00 - 18:00)

Foodfestival

Gratis concerten

Dj Line-up

Naast meer 50 bands staan er ook 21 dj's geprogrammeerd tijdens Leffingeleuren. Die dj-sets vind plaats op de booth, in de grote bar, in Zaal -en Café De Zwerver en zijn bovendien allemaal gratis toegankelijk.  

Op zondag vult onze resident-dj Beto de dj-booth met bevriende platendraaiers die al eerder eens de revue passeerden tijdens één van zijn Radio Sessions
.

bottom of page